РАСПИСАН КОНКУРС СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА ДЈЕЦЕ РС-2014.ГОДИНЕ

Дана 03.02. у Гласу Српске расписан је конкурс Јавног фонда за дјечију заштиту Републике Српске за реализацију пројекта Социјализација дјеце РС-2014.године. Ради се о упућивању дјеце демобилисаних бораца и ратних војних инвалида који се налазе у стању социјалне потребе и узраста су  од 6 до 15 година, на љетовање у Кумбор-Црна Гора.

 

Овом приликом обавјештавамо заинтересовано чланство,тј родитеље , да се пријаве кандидата-дјеце ових борачких категорија за одлазак на љетовње примају у канцеларији Борачке организације општине Србац до 15.фебруара текуће године.

Након исказивања потребе по општинама ,Јавни фонд за дјечију заштиту ће распоредним налогом одредити број дјеце из сваке општине која ће користити љетовање у Кумбору ,те ће се на основу распоредног налога одредити и корисници из наше општине.

Борачка организација општине Србац већ годинама и у сарадњи са Центром за социјални рад Србац односно са Јавним фондом за дјечију заштиту Републике Српске учествује у овом пројекту и упућује дјецу ових борачких категорија на љетовање ,те  може потврдити да су искуства из ранијег периодa врло позитивна.

 Све додатне информације се могу добити у просторијама Борачке организације општине Србац.