ПОДИЈЕЉЕНА ЗИМНИЦА КОЈА ЈЕ НАРУЧЕНА НА ОДГОЂЕНО ПЛАЋАЊЕ

Данас је извршена подјела зимнице за чланове Борачке организације општине Србац који су исту наручили на основу Уговора између Борачке организације Републике Српске, Министарства рада и борачко инвалидске заштите у Влади Републике Српске и фирме Вивацо д.о.о. Бања Лука  / бивша Витаминка Бања Лука /.

Зимницу су могли набавити корисници личне и породичне инвалиднине на одгођено плаћање у шест једнаких мјесечних рата, а ту могућност је искористило девет чланова Борачке организације општине Србац.

 

Један од корисника, ратни војни инвалид Милан Вујинић из Српца каже: „ Набављам зимницу преко Борачке организације општине Србац већ неколико година и могу рећи да сам задовољан. Зимница је квалитетна, цијене су приступачне а изузетно је повољно што се плаћа у ратама, тако да ми то представља велику олакшицу“. 

Горан Плотан, предсједник Борачке организације општине Србац истиче да су овакве акције један од начина како пружити помоћ борачким категоријама грађана: „Трудимо се да користимо све могућности како би нашим члановима пружили подршку. Набавка зимнице на одгођено плаћање је нешто што практикујемо дужи низ година, а трудићемо се да се следеће године крене раније са реализацијом ова акције, а што ипак не зависи само од нас, него првенствено од осталих потписника Уговора“ рекао је Плотан.