ДАВИД АНТОНИЋ ИЗ БРЕЗОВЉАНА НОВЧАНО ПОМОГАО РАД БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ОПШТИНЕ СРБАЦ

 

 

Десетогодишњи дјечак Давид Антонић из Брезовљана донирао је новчани износ од 100 КМ Борачкој организацији општине Србац као помоћ и подршку у раду.

Давид је члан шире породице погинулог борца Војске Републике Српске Драгољуба Антонића, а истиче да прати рад и активности Борачке организације општине Србац на пружању помоћи борачким категоријама грађана, те да је поводом дана Републике Српске одлучио да својим, како каже  скромним прилогом помогне рад наше организације.

„Пратим активности Борачке организације општине Србац и драго ми је да видим да се доста ради на пружању помоћи члановима борачких категорија, да се обиљежавају парастоси погинулим борцима Војске Републике Српске, да се погинули борци не заборављају, те да се руководство Борачке организације труди и залаже да побољша материјални статус оних који су најзаслужнији за стварање Републике Српске. Пратећи обиљежавање Дана Републике Српске одлучио сам да Борачкој организацији уплатим један по мени скроман новчани износ, и да на тај начин пружим подршку Борачкој организацији у њеном раду“ каже Давид.

Горан Плотан предсједник Борачке организације општине Србац истиче захвалност на пруженој помоћи и истиче: „ Лично сам обрадован Давидовим гестом јер је искрен и добронамјеран. Нама је свака помоћ добродошла и користићемо је за реализацију наших програмских циљева и активности. Више од самог новца значи пажња, односно чињеница да људи препознају наше напоре да побољшамо положај борачким категоријама, нашим саборцима. То нам говори да смо на добром путу, да се наш рад цијени и поштује“.