ОДРЖАНА 4.СЈЕДНИЦА ПРЕДСЈЕДНИШТВА СКУПШТИНЕ БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ОПШТИНЕ СРБАЦ

У сали за састанке општине Србац данас је одржанa четврта редовна сједница Предсједништва Борачке организације општине Србац.

Сједницом је предсједавао предсједник Предсједништва Драган Алексић, а на дневном реду су се нашли годишњи документи БО општине Србац.

 

Предсједништво је једногласно усвојило Извјештај о свом раду за 2023. годину, гдје су чланови Предсједништва констатовали да су све планске активности урађене у року и на вријеме. Такође, усвојени су и  Извјештаји о раду Стручне службе БО општине Србац, о приходима и расходима БО за исти извјештајни период. Финансирање БО од стране општине Србац је било редовно и у складу са Буџетом општине док су остварени расходи у складу са Финансијским планом за 2023.године.

Чланови Предсједништва су данас такође усвојили и приједлог Финансијског плана за 2024.годину као и приједлог Програма рада БО општине Србац за 2024. и приједлог Програма рада Стручне службе за исти период.

Код разматрања Програма рада БО општине Србац за ову годину закључено је да се чланови Предсједништва заједно са руководствима Мјесних борачких организација те са члановима осталих органа БО ангажују на повећању степена наплате чланарине  кроз рад на терену као и на омасовљавању чланства Борачке организације општине Србац.

Данашњи састанак Предсједништва послужио је и као припрема за извјештајну сједницу Скупштине Борачке организације општине Србац која ће бити одржана до краја текућег мјесеца.