РУКОВОДСТВО БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПОСЈЕТИЛО ЧЛАНОВЕ БО У КЛАДАРИМА

На приједлог и позив из Мјесне борачке организације Кладари, делегација Борачке организације општине Србац коју су чинили: предсједник Борачке организације општине Србац Горан Плотан, предсједник Предсједништва Драган Алексић и предсједник Одбора РВИ у БО општине Србац Горан Тривунић, данас су у Доњим Кладарима заједно са чланом Предсједништва МБО Кладари Мирком Црнчевићем посјетили чланове Борачке организације општине Србац Драгана Вујичића и Предрага Јакшића.

 

Делегација Борачке организације је Драгану Вујичићу уручила пакет са основним животним намирницама вриједан 150 КМ, а који је обезбјеђен уз помоћ начелника општине Србац и Пекаре Грабовац. Драган је борац прве категорије, незапослен, са израженим задравственим проблемима и једини приход му је мјесечни борачки додатак.

 

Драган је изразио захвалност на посјети и истакао да сама посјета и пажња значи много више од пружене помоћи, али и да ће му пакет са основним животним намирницима пуно помоћи јер живи у тешким материјалним условима.

Предраг Јакшић, такође борац прве категорије живи у изразито лошим стамбеним условима, а није у могућности самостално да те исте услове побољша. У наредном периоду Борачка организација општине Србац ће тражити начин како да се Предрагу пружи одговарајућа помоћ на побољшању услова становања јер су они на граници минималних услова за становање и личну безбједност.